Ceylan:`` Yenimahalle' yi Beraber Yöneteceğiz.``

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN, Yenimahalle muhtarları ile yemekli toplantıda buluştu.

Siyaset 28.02.2014 07:23:30 0
Ceylan:`` Yenimahalle

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem CEYLAN, Yenimahalle muhtarları ile yemekli toplantıda buluştu.

Yenimahalle’ de Muhtarlardan mahallelerin sorunları ile ilgili ayrıntılı bilgi alan Adem CEYLAN, Muhtarlarında problemlerini dinledi ve çözüm konusunda yardımcı olma sözü verdi.

Özellikle, Muhtarlardan mahallelerinde bulunan yoksul, kimsesiz ve yaşlıların bilgilerini isteyen Adem CEYLAN, 30 Mart akşamı itibari ile seçildikleri takdir de Yenimahalle’ de yeni bir dönem başlayacağını ve bu dönem de mutlaka yoksullara yardım edeceklerini, kimsesizlerin kimsesi olacaklarını ve bunun asla reklamını yapmayacaklarını belirtti.

 İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği döneminde, Muhtarlar ile koordineli çalışan ve sürekli istişarede bulunan Adem CEYLAN, Yenimahalle belediyesinde de aynı çalışma prensiplerinde olacaklarının altını çizdi. Yenimahalle’ de toplumun tüm kesimleri ile sürekli istişare halinde olacaklarını fikirlerini alacaklarını söyledi. Muhtarlarında mahallelerde önemli bir misyon taşıdıklarını, mahalle ile ilgili tüm ayrıntılı bilgilere sahip olduklarını bu yüzden Muhtarları önemsediklerinin altını çizdi.

 Yenimahalle’ de Muhtarlar için özel bir birim oluşturulacağını ve mahallelerin sıkıntılarını vakit kaybetmeden çözmek için uğraşacaklarını söyleyen Adem CEYLAN, Muhtarlardan, Mahalleyi temsil ettiklerini ve bu bilinçle iyi çalışmaları gerektiğini hatırlattı.

 Adem CEYLAN, Muhtarlıkların elektrik-su gibi giderlerinin belediye tarafından karşılanacağını da sözlerine ekledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28° / 15.3°
  • BIST 100

    10676,70%-1,07
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,87% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2418,60% 0,37
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59